Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερωνουμε όσους συνάδελφους δεν ακολούθησαν τις ενέργειες του Συλλόγου για νομική διεκδίκηση των εργασιακων δικαιωματων τους και επιθυμούν τώρα την δικαίωσή, να έρθουν σε επικοινωνία με το Δ.Σ. του Συλλόγου για εξεύρεση λύσης.Ο Σύλλογος είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συναδέλφους και τα μελη και θα βοηθησει με ολες του τις δυνάμεις για να προασπισει τα δικαιωματα τους, προσπαθώντας να φέρει εις πέρας την προσπαθεια για μονιμοποιηση και να λύσει τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 23/09/2010. Η κα ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ/ΣΕΣ

ΑΠΟ ΧΘΕΣ 30/08/2010 ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (29/9/2010) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (23/09/2010), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-08-2010 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΣΩΜΑΤΕΙΟ Π.Σ.Σ.Υ- ΙΚΑ

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ κα ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ, ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ/ΣΕΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 165 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/08/2010. ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ή ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.