Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει 24ωρη απεργία για όλους τους συμβασιούχους του Δημοσίου, την Πέμπτη 14 Απριλίου, ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των εκτάκτων στον Άρειο Πάγο και καλεί σε συγκέντρωση στις 8.00 το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο.
Η υποστήριξη του αγώνα για τη μετατροπή των προσχηματικών και καταχρηστικών συμβάσεων (έργου, ορισμένου χρόνου, stage κ.λπ.) εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματική λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών του πολίτη. 
Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από μαζικές συνταξιοδοτήσεις και πάγωμα των προσλήψεων, η μετατροπή των συμβάσεων αυτών σε αορίστου χρόνου, θεωρείται απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και αποτελεί υπόθεση όλων των εργαζομένων, αλλά και της Κοινωνίας. 
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει τις Ομοσπονδίες και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους που θα αποφασίσουν στάσεις εργασίας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 από 7.30 πμ έως 11.30 πμ για την οργάνωση και τη μαζική συμμετοχή και των μονίμων στη συγκέντρωση.
Όλοι και όλες με δυναμική,
ενότητα και αλληλεγγύη
Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 και ώρα 8.00 πμ στον Άρειο Πάγο

Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.